Overzicht

Hieronder ziet u de basisfuncties van MyFMS. Naast de basisfuncties zijn er ook geavanceerde functies zoals notificaties, rapportages, connected navigation of koppelen met ERP/CRM systemen.

 

Via MyFMS zijn de posities van de assets/voertuigen altijd real time te zien op de kaart. Zo kan ingespeeld worden op actuele ontwikkelingen. U bespaart met een actuele positie tijd en geld en maakt uw organisatie efficiënter. Achteraf kunnen de gereden routes afgespeeld worden in het kaartmateriaal. Hierdoor kan snel en eenvoudig de exacte route bekeken worden in geval van een calamiteit of iets anders.

De MyFMS applicatie is 24 uur per dag in cloud beschikbaar en altijd up to date. Er is geen beheer of installatie voor nodig behalve een browser en een internetverbinding. Voor mobiel gebruik onderweg is er een gratis MyFMS App beschikbaar voor zowel Apple iOS, Google Android en Windows Phone.

Het brandstofverbruik is een hoge kostenpost van uw wagenpark. Door inzichtelijk te maken wat het brandstofverbruik, kunnen de kosten maar ook de Co2 uitstoot verlaagd worden. Het verlagen van de Co2 footprint geeft aan dat uw organisatie de maatschappelijke verantwoording neemt. Bij elke kilometer die uw wagenpark minder hoeft te rijden verlaagt u tevens de Co2 uitstoot.

Voor belangrijke punten, zoals bijvoorbeeld voor klanten of leveranciers kunnen Points of Interest gemaakt worden. In de rapportages kunnen deze gebruikt worden voor rapportage of notificaties. De POI’s maken het aansturen van de navigatie in het voertuig ook eenvoudig in gebruik. Zoek de POI op en dispatch een medewerker naar de klant voor een opdracht.

Altijd up-to-date met de nieuwste software en kaart updates. MyFMS maakt gebruik van het wereldkaartmateriaal van Nokia/HERE. Naast de standaard kaart is er ook satelliet en een hybride kaart beschikbaar.

Op basis van de automatische telling van de draaiuren van machines en de invoering van het onderhoudsinterval worden alle betrokkenen binnen de organisatie automatisch op de hoogte gebracht.

Met deze module verlaag de administratieve last van zowel de medewerker met een bedrijfsauto als onze financiele- en loonadministratie.

De applicatie heeft meertalige ondersteuning maar heeft ook de mogelijkheden om te rekenen met kilometer per uur, meter per seconden, landmijl, zeemijlen en feet. Hierdoor is MyFMS toepasbaar in zowel voertuig, luchtvaart als nautische industrie.

Bij poolauto’s of vrachtwagens is het vaak lastig bij te houden wie er met het voertuig heeft gereden. Door middel van een bedrijfspas of identificatieknop kan de gebruiker per rit worden bijgehouden. Deze manier van werken zorgt voor een geautomatiseerde manier van registreren en is altijd up-to-date. Wachten op de rapportages is niet meer nodig. MyFMS kan werken met (bestaande) RFID tag's en Dallas keys.

Niet elke gebruiker heeft alle modules nodig. Via de rollen en rechten module is dit flexibel te beheren.

  • Rapportage snelheid overschrijdingen
  • Poortschakelen
  • Notificaties via popup en/of e-mail
  • Tijdmanagement
  • Zowel vaste installatie als portable trackers