Support

Google Chrome problemen. Door diverse veiligheids aanpassingen kan het zijn dat u MyFMS niet meer kunt openen in Google Chrome. Het lijkt erop dat als niet de laatste Microsoft Windows 7 updates zijn geladen, de website niet meer geopend kan worden. Dit probleem doet zich niet voor in Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox en Apple Safari.

Oplossing: Update uw Microsoft Windows computers met de laatste Windows updates. Open Windows Update door te klikken op de knop Start. Type 'Update' in het zoekvak en klik vervolgens in de lijst met resultaten op Windows Update. Heeft u geen toegang tot de Windows updates neem dan contact op met uw systeembeheerder.

Voor het ondersteunen van de gebruikers van het MyFMS platform zit in MyFMS een support ticketsysteem. Wij verzoeken u om gebruikersvragen over het MyFMS platform dan ook via het ticket systeem te laten verlopen. Op deze manier krijgt u altijd antwoord op uw vraag.

 

Kunt u niet inloggen in MyFMS of heeft u algemene of commerciële vragen dan kunt u het contactformulier invullen of contact opnemen.

Rho-Delta ACP B.V.
Escudostraat 2
2991 XV BARENDRECHT
010 - 497 11 10
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com