Google Chrome problemen. Door diverse veiligheids aanpassingen kan het zijn dat u MyFMS niet meer kunt openen in Google Chrome. Het lijkt erop dat als niet de laatste Microsoft Windows 7 updates zijn geladen, de website niet meer geopend kan worden. Dit probleem doet zich niet voor in Microsoft Internet Explorer, Mozilla Firefox en Apple Safari.

Oplossing: Update uw Microsoft Windows computers met de laatste Windows updates. Open Windows Update door te klikken op de knop Start. Type 'Update' in het zoekvak en klik vervolgens in de lijst met resultaten op Windows Update. Heeft u geen toegang tot de Windows updates neem dan contact op met uw systeembeheerder.